Konkurrencer

‘Vil du til koncert i weekenden?’-konkurrence

Skrevet af Redaktionen

Der er lige tid til en quickie. Du kan komme til koncert med ingen ringere end Current 93 eller Chimes & Bells i denne weekend – hvem du foretrækker, bestemmer du selv. Flyv ind og svar på spørgsmålet, for weekenden nærmer sig.

Så blev det da vist tirsdag, og med tirsdagen er den største hurdle på din vej mod weekenden som bekendt overstået. Det betyder naturligvis, at du lige nu skal i gang med at prioritere og planlægge, vælge og vrage mellem alle de musikalske tilbud, der i ugens sidste del trænger sig på som en kulturel damptromle.

Weekendhygge i strikkeklubben.

Men det er sidst på måneden, der er lavvande i kassen, og med udsigt til endnu en gang at skulle sidde hjemme og hækle dig gennem lørdag aften retter du dit livemusik-hungrende blik mod Undertoner og øjner en udvej: Den Store ‘Vil du til koncert i weekenden?’-konkurrence.

Det forholder sig nemlig sådan, at Undertoner gerne vil hjælpe dig til koncert, uden at det kommer til at koste dig en rød øre. I denne ombæring er der både noget til københavnerne og århusianerne, da vi udlodder fem gange to billetter til Chimes & Bells i Vega på lørdag den 26. marts og to gange to billetter til Current 93 i Voxhall på søndag den 27. marts.

Begge bands må siges at være nogle af de helt store kanoner på henholdsvis den danske og den internationale scene. Med sin sfæriske, mørke og dronende pop overrumplede Cæcilie Trier og bandkammerater allerede tilbage i 2009 den danske anmelderstab med ep’en Into Pieces of Wood, og med det selvbetitlede debutalbum fra sidste år strøg bandet helt til tops på Undertoners liste over de bedste danske plader i 2010.

På den anden side af Fyn er det et noget nær legendarisk arrangement, der kommer til at løbe af stabelen søndag. Det er første gang, excentrikeren David Tibet og band giver koncert på skandinavisk grund, og med et noget nær uudtømmeligt arsenal af mere eller mindre højstemt og atmosfærisk neofolk bliver det helt sikkert en forestilling, som er værd at overvære.

Om du kan overskue Jylland eller Sjælland, Cæcilie Trier eller David Tibet, vælger du selv. Du skal bare svare på spørgsmålet herunder senest på torsdag den 24. marts. Og så skal du selvfølgelig huske at angive, hvilken koncert du gerne vil til i adressefeltet. Ellers ryger din besvarelse i et stort, sort hul, og du er dømt til at hækle dig gennem en meget lang weekend.

Vinderne er fundet.

2 kommentarer

Skriv et svar