Nyheder

Arctic Monkeys klar med ny single

Skrevet af Mattias Smidt

Arctic Monkeys har netop lagt førstesinglen “Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair” fra deres kommende album Suck It And See online via Soundcloud

Roskildeaktuelle Arctic Monkeys har netop frigivet førstesinglen “Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair” fra deres kommende album Suck It and See, som udkommer den 30. maj.

Den 16. april udkommer singlen også i fysisk format. Først i form af en eksklusiv 7”-vinyl med nummeret “Brick by Brick”  som b-side og senere i form af en normal 7”- og 10”-vinyl med numrene “The-Blond-O-Sonic-Shimmer Trap” og “I.D.S.T” som b-side. Begge numre er eksklusive og kan således ikke findes på albummet.

“Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair” er ligesom det forrige nye nummer “Brick by Brick” fra Alex Turner og co. en mere potent og amerikansk omgang rock, end vi er vant til at høre fra englænderne. Og noget kan tyde på, at dette bliver lyden på det nye album, idet et de helt store amerikanske rockikoner, frontmand for Queens of  the Stone Age Josh Homme, bidrager med backing vocal til et nummer på albummet.

“Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair” kan høres her.

Skriv et svar