Nyheder

Charlotte Gainsbourg klar med nyt nummer

Skrevet af Mattias Smidt

Charlotte Gainsbourg er klar med det nye nummer “Memoir”, som udkommer på lørdag på Record Store Day i form af en 7”-splitsingle sammen med nummeret “Set the Tigers Free” af det irske folkband Villagers.

Charlotte Gainsbourg er klar med det nye nummer “Memoir”, som udkommer lørdag i forbindelse med Record Store Day. I tråd med Record Store Day er der tale om en kulsort vinylplade i form af en 7”-splitsingle, der også indeholder nummeret “Set the Tigers Free” med det irske folkrock-band Villagers. Indtil singlen frigives, har man mulighed for at høre en lille smagsprøve på hvert af numrene.

“Memoir”, som desuden udgives digitalt den 25. april, vil også være at finde på Charlotte Gainsbourgs kommende opsamlingsalbum Live and Unreleased, som efter planen kommer på gaden til efteråret.

Nummeret “Memoir” er skrevet specielt til Charlotte Gainsbourg af Conor O’Brien fra netop Villagers, og man kan høre tydelig forskel i forhold til sidste års mere skæve og dystre udspil “IRM”, der blev til i tæt samarbejde med Beck.

Hør “Memoir” her.

Hør “Set the Tigers Free” her.

Skriv et svar