Nyheder

Dylan Ettinger smider ny 7″ og musikvideo på gaden

Skrevet af Mia Ravn Bach

New wave-inspirerede Dylan Ettinger har netop udgivet en ny 7″. Hør nummeret og se den nye video her.

Den eksperimenterende electro- og new wave-inspirerede kunstner Dylan Ettinger har netop smidt en ny 7″ på gaden via Not Not Fun Records. Skiven indeholder numrene “Lion of Judah” samt “Baptism”, der begge er produceret i samarbejde med Ettingers musiker-ven Drekka.

Ifølge Dylan Ettinger kredser “Lion of Juda” og “Baptism” primært om forskellige religiøse overbevisninger, herunder særligt forskellige aspekter i frigørelsen af teologiens former og forståelse. Musikvideoen og coverart er på baggrund af dette holdt i en enkel og minimalistisk stil, da Ettinger mener, at den nye udgivelse musikalske indhold allerede er et fyldestgørende statement i sig selv.

Den Indiana-baserede musiker har siden 2008 haft en længere række forskellige kassette- og vinyludgivelser, hvor blandt andet fuldlængden New Wave Outlaws fra 2010 høstede en rigtig fin anmeldelse fra Tiny Mix Tapes. Efter sigende har Dylan Ettinger allerede påbegyndt arbejdet med en ny plade, men det er endnu usikkert, hvornår den vil se dagens lys.

Få en smagsprøve på “Lion Of Judah” og se den nye video.

Skriv et svar