Nyheder

Fredagsvideo: J Mascis: “Not Enough”

Skrevet af Anna Møller

Denne uges fredagsvideo leveres af J Mascis, den tidligere forsanger, guitarist og sangskriver i Dinosaur Jr.

Når vinden sådan har fat i verden udenfor, må man have ro på indenfor. Og hvorfor ikke hoppe ind i tamburinlommen med den tidligere Dinosaur Jr.-forsanger, guitarist og sangskriver J Mascis?

Videoen til “Not Enough” fra singer/songwriter-albummet Several Shades of Why er netop frigivet, og her får enhver Jørgen Clevin-wannabe kamp til stregen, når en farverig og syret papirverden udspiller sig til tonerne af den beroligende J Mascis.

Oplev blandt andet manden selv blive spist af et småsultent lam for derefter at irritere lammets spiserør med en tandbørste. Det må jo ende galt, tænker man, og søreme om ikke det forslugne lam kaster både peanuts, fluer og miniudgaven af J Mascis op.

Velbekomme.

Skriv et svar