Nyheder

Fredagsvideo: J Mascis: “Not Enough”

Skrevet af Anna Møller

Denne uges fredagsvideo leveres af J Mascis, den tidligere forsanger, guitarist og sangskriver i Dinosaur Jr.

Når vinden sådan har fat i verden udenfor, må man have ro på indenfor. Og hvorfor ikke hoppe ind i tamburinlommen med den tidligere Dinosaur Jr.-forsanger, guitarist og sangskriver J Mascis?

Videoen til “Not Enough” fra singer/songwriter-albummet Several Shades of Why er netop frigivet, og her får enhver Jørgen Clevin-wannabe kamp til stregen, når en farverig og syret papirverden udspiller sig til tonerne af den beroligende J Mascis.

Oplev blandt andet manden selv blive spist af et småsultent lam for derefter at irritere lammets spiserør med en tandbørste. Det må jo ende galt, tænker man, og søreme om ikke det forslugne lam kaster både peanuts, fluer og miniudgaven af J Mascis op.

Velbekomme.

Om skribenten

Anna Møller

Biografi:
Som så mange andre er jeg opvokset i et hippiehjem med en pladespiller og et par meter lp’er. Da jeg som barn og teenager selv fik lov til at styre pick-uppen, så var det Savage Rose, Beatles, Shit & Chanel, Kim Larsen & Bellami og Doors, der oftest kom på. Sådan kan man opdrages rent musikalsk uden overhovedet at have bedt om det. Da vi i gymnasiets første musiktimer skulle tage et nummer med, som vi syntes var fedt, havde de andre Eminems ”Stan” med, mens jeg havde ”Cowboys” med Portishead. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at de andres nummer fik langt den bedste respons. Min musiksmag bunder i en forkærlighed for de lagdelte og langstrakte toner, hvor vokal intensitet og velskrevet og ukonstrueret lyrik er klare darlings. Især det mørke og repetitive musiklandskab, der samtidig bevarer bevægelighed og hypnotisk nerve, er noget, der går lige ind.

Fem favoritalbums:
Portishead: Third eller s.t.
The Beatles: Abbey Road
Silo: Alloy
Neil Young: After The Gold Rush
The Band: s.t.

Skriv et svar