Nyheder

Fredagsvideo: Low: “Try to Sleep”

Skrevet af Anna Møller

John Stamos er tilbage på skærmen, denne gang i Lows “Try to Sleep”, der agerer fredagsvideo i denne uge.

John Stamos er tilbage!

Selvom Uncle Jesse fra Full House nok aldrig har været helt væk fra skærmen, er han nu tilbage i slowcore-bandet Lows nye video, “Try to Sleep”. Her lipsyncer han med Victoria Secret-modellen Melissa Haro sig gennem adskillige bluescreens og sigende blikke. Det må jo ende galt, tænker du, og det gør det rigtignok også.

Det er imidlertid ikke første gang, Stamos folder sig ud i en musikvideo. Til Beach Boys’ “Kokomo”-video styrede han både congas og stumpebluse, og man må sige, at det er et skridt opad nu at agere stand-in for Lows Alan Sparhawk.

Og hvordan kender Low så til Stamos? Jo, skuespilleren er ven med Matt Beckley, der har co-produceret og mixet C’mon, der udkom 12. april i Danmark. “Try to Sleep” er første nummer på pladen, der bliver anmeldt på Undertoner inden for kort tid.

Hav en dejlig fredag!

Om skribenten

Anna Møller

Biografi:
Som så mange andre er jeg opvokset i et hippiehjem med en pladespiller og et par meter lp’er. Da jeg som barn og teenager selv fik lov til at styre pick-uppen, så var det Savage Rose, Beatles, Shit & Chanel, Kim Larsen & Bellami og Doors, der oftest kom på. Sådan kan man opdrages rent musikalsk uden overhovedet at have bedt om det. Da vi i gymnasiets første musiktimer skulle tage et nummer med, som vi syntes var fedt, havde de andre Eminems ”Stan” med, mens jeg havde ”Cowboys” med Portishead. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at de andres nummer fik langt den bedste respons. Min musiksmag bunder i en forkærlighed for de lagdelte og langstrakte toner, hvor vokal intensitet og velskrevet og ukonstrueret lyrik er klare darlings. Især det mørke og repetitive musiklandskab, der samtidig bevarer bevægelighed og hypnotisk nerve, er noget, der går lige ind.

Fem favoritalbums:
Portishead: Third eller s.t.
The Beatles: Abbey Road
Silo: Alloy
Neil Young: After The Gold Rush
The Band: s.t.

Skriv et svar