Nyheder

Hymns From Nineveh på miniturné med RebekkaMaria

Skrevet af Mattias Smidt

Den pladeaktuelle hymnedreng Jonas Petersen og sangerinden RebekkaMaria kan i maj opleves ved tre duokoncerter i Odense og København.

Hymns From Nineveh og RebekkaMaria spillede sidste efterår en række duokoncerter ved blandt andet Stella Polaris’ Night Music Gallery på Statens Museum for Kunst. Nu kan duoen igen opleves ved fire koncerter i Odense og København, hvor de to kunstnere spiller akustiske versioner af hinandens numre.

Koncerterne finder sted i henholdvis Odense Domkirke, Lousiana og på Copenhagen Jazzhouse. Hymns From Nineveh og RebekkaMarie vil ud over de tre koncerter også spille sammen ved arrangementet ‘We Proudly Present: Simon & Garfunkel’. Her vil duoen fortolke en række af Simon & Garfunkels numre i selskab med kunstnere som Mads Langer, Kasper Kaae (Cody) og Mikael Kærsgaard (Munich).

Koncertplanen med Hymns From Nineveh og RebekkaMaria ser ud som følger:

13. maj – Odense Domkirke, fri entré

19. maj – We Proudly Present: Simon & Garfunkel – Jazzhouse, København

20. maj – Louisiana, Humlebæk, fri entré for museumsgæster

22. maj – Jazzhouse, København

Skriv et svar