Konkurrencer

Lynkonkurrence med John Olav Nilsen & Gjengen!

Nallerne til tasterne, for nu er det quiztid! John Olav Nilsen & Gjengens nye plade ryger ud til fire heldige Undertoner-læsere, der samtidig kan hive en ven med til nordmændenes koncert i Århus eller København i næste uge.

Påske + Undertoner = ♥ konkurrencetid ♥

John Olav Nilsen & Gjengen svinger i næste uge forbi Danmark i to lianer – den ene fører til Århus, den anden til København. Nordmændene gæstede sidst Danmark ved Roskilde Festival 2010, hvor Undertoner også fik en snak med bandets udtryksfulde forsanger. Dengang var det en lettere forskræmt Camilla Grausen, der rapporterede om mødet:

»Til dagens koncert ser jeg John Olav Nilsen og hans band for første gang. John Olav selv er iført undertrøje, så de talrige tatoveringer får luft, han har et stirrende blik i øjnene og halvaggressive bevægelser på scenen. Han lignede sådan én, der måske godt kunne finde på at nakke mig en skalle, hvis jeg spurgte om noget dumt.«

John Olav Nilsen viste sig efterfølgende at være et venligt gemyt, så der er ingen grund til at gemme sig derhjemme, når han hiver guitaren og sit drengede norske frem på dansk grund. Det sker på hhv. Voxhall 27. april og Loppen 28. april. Undertoner hjælper dig på vej ved at udlodde 2 gange 2 billetter til begge koncerter plus nordmændenes nyeste album, Det nærmeste du kommer, oven i hatten. Et album, der ifølge Undertoners anmelder »sætter gang i en rastløs teenagefølelse i mig, der giver mig lyst til at danse på gaderne i et betonkvarter og bagefter gå hjem og græde over tabt kærlighed og spildte drømme.« Alt, vi vil have til gengæld for hele herligheden, er lidt fakta om John Olav Nilsens tatoveringer.

Disse er nemlig blevet afbildet mange gange, og således forestiller pladecoveret til John Olav Nilsen & Gjengens debutalbum, For sant til å være godt, musikeren selv med hænderne foran ansigtet. Og det bringer os frem til spørgsmålet, som du skal svare på senest 24. april, hvis du vil have mulighed for både at opleve John Olav Nilsen i levende live og hjemme på anlægget. Husk at skrive i adressefeltet, om du helst vil til koncert i Århus eller i København.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar