Nyheder

Lyt til Lindstrøm-remix af Bear in Heaven

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den travle norske producer Hans-Peter Lindstrøm (Lindstrøm) har lavet et nyt remix, der ligger klar til Record Store Day på lørdag.

Den travle norske producer Hans-Peter Lindstrøm (Lindstrøm) har lavet et nyt remix, der ligger klar til Record Store Day på lørdag.

Lindstrøm har nemlig arbejdet på nummeret Lovesick Teenagers, der er en del af det Brooklyn-baserede band Bear in Heavens andet album Beast Rest Forth Mouth, som udkom i 2009.

Det nye remix er omkring ti minutter langt og passer meget vel til en sidste dans ved morgenskumringen i storbyens lune asfaltgader. Husker man Lindstrøm og Christabelles udgivelse Real Life Is No Cool fra 2010, minder beatet i “Lovesick Teenagers” ligeledes en smule om nummeret “Lovesick” fra denne plade.

Lyt til Lindstrøms remix samt Bear in Heavens originalversion her via Sound Cloud.

Bear in Heaven og Lindstrøm samarbejde udkommer i 1000 eksemplarer som en 12” lørdag den 16. april (Record Store Day) via Hometapes.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar