Nyheder

Melting Walkmen holder pladerelease i aften

Skrevet af Mia Ravn Bach

Det danske postpunk/punk-band Melting Walkmen holder pladerealease og koncert i aften på Dortheavej i det københavnske ungdomshus.

Coveret til den nye skive fra Melting Walkmen

Det danske postpunk/punk-band Melting Walkmen spiller i aften koncert i København, hvor de samtidig holder releaseparty for deres nye plade, Why did you kill all those flowers, som udkommer via Red Tape. Numrene på pladen ligger allerede nu til fri aflytning på bandets egen blog, hvor det efter den fysiske udgivelse også er muligt at downloade hele skiven gratis.

Arrangementet afholdes på Dortheavej i det københavnske ungdomshus, hvor de canadiske postpunk/-wave-inspirede Spectres også kommer og fyrer den af. Det koster kun 40 kroner at komme inden for dørene, som åbnes kl 20.00.

Melting Walkmen blev dannet i København i 2008 og har rødder i den britiske punk/postpunk-scene fra midt-70’erne og op efter samt den tidlige danske punkscene. Forsangeren Patrick er blandt andet flere gange blevet sammenlignet med Joy Divisions Ian Curtis samt Steen Jørgensen i tiden med Sods.

Melting Walkmen har allerede gjort sig bemærket på den danske scene, hvor de blandt andet optrådte til Red Tapes to festivaler A Scream in the Dark i henholdsvis 2009 og 2010.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar