Nyheder

New Era Tour klar med efterårsturné

Skrevet af Mia Ravn Bach

The New Era Tour, som arrangerer landsdækkende turneer for danske upcoming bands, er netop gået i gang med at planlægge det fjerde arrangement af slagsen. Denne gang er Alcoholic Faith Mission og Deer Bear på plakaten.

The New Era Tour, som arrangerer landsdækkende turneer for danske upcoming bands, er netop gået i gang med at planlægge det fjerde arrangement af slagsen. Initiativet har eksisteret siden 2009, hvor de tidligere turneer overvejende har været koncentreret omkring den danske ska-, punk- og metalscene.

Denne gang kaster The New Era Tour sig over indiefolk-genren, hvor de er i gang med at sammensætte en efterårsturné med de to danske bands Alcoholic Faith Mission og Deer Bear. Begge bands er allerede i gang med at gøre sig bemærket i udlandet, da de blandt andet fyrede den godt og grundigt af på den anerkendte branche-festival SXSW i Texas forrige måned.

Nu er turen så kommet til Danmark, hvor man i løbet af september og oktober måned kan komme til at opleve dette setup 13 forskellige steder i landet. Se hele spilleplanen her, hvor du ligeledes kan læse om løbende opdateringer af arrangementet.

Ud over den kommende turne er både Alcoholic Faith Mission og Deer Bear albumaktuelle i 2011. Datoerne for disse udgivelser er endnu ikke fastlagt, men lad os håbe på, at de kommer efterårets turne i forkøbet.

Skriv et svar