Nyheder

Primal Scream opfører Screamadelica i Vega

Skrevet af Camilla Grausen

De skotske ikoner i Primal Scream kommer til Danmark til august og opfører deres moderne klassiker Screamadelica live.

De skotske ikoner i Primal Scream kommer til Danmark til august og opfører deres moderne klassiker Screamadelica live. Albummet udkom første gang i 1991 og har altså 20 års jubilæum i år. Det fejrer Bobby Gillespie og co. med en nyudgivelse af albummet og en turné, hvor alle numrene kan opleves live.

Screamadelica nævnes ofte som et af de mest skelsættende album fra 90’erne, da det i en tid fyldt med rock og grunge brød rockens rammer og på succesrig vis kombinerede den med house og dance. Screamadelica er et af det skotske bands mest postive albums, hvor Gillespie synger om ecstasy-påvirket at favnes i fælleskab — inden budskabet ni år senere lød: “Kill All Hippies” på XTRMNTR.

Ligesom sidste gang Primal Scream var i Danmark i 2008, finder koncerten sted i Store Vega i København. Det sker søndag den 28. august 2011.

Forsalget til koncerten starter den 13. april via Billetlugen.dk samt Fona-butikker landet over.

Skriv et svar