Nyheder

Se Roskilde-plakaten her

Skrevet af Martin Thimes

Vi er gået i gang med at støve listen igennem for interessante navne. Indtil vi har dannet os et overblik, så kan du hente Roskilde Festival 2011-plakaten her.

Vi er gået i gang med at støve listen igennem for interessante navne. Indtil vi har dannet os et overblik, så kan du hente Roskilde Festival 2011-plakaten her.

Umiddelbart glæder vi os specielt meget til Odd Future Wolf Gang Kill Them All, The Walkmen, Chris Cunningham, Battles, Swans, Awesome Tapes From Africa, en hel The EX-kurateret eftermiddag, The Gaslamp Killer og John Grant.

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

1 kommentar

Skriv et svar