Nyheder

The Stone Roses bliver gendannet

Skrevet af Mattias Smidt

Det engelske indierockband The Stone Roses er klar til gendannelse senere i år. Det skriver den engelske avis The Sun.

Efter The Stone Roses‘ dramatiske brud i 1996, hvor originalbesætningen blev reduceret fra fire medlemmer til kun forsanger Ian Brown, og fans og kritikere mildest talt var på nakken af bandet, har guitarist John Squire og Ian Brown ikke været på talefod. Ikke før for nylig.

For nu skriver den engelske avis The Sun, at Ian Brown og John Squire har lagt stridsøkserne på hylden, efter de mødte hinanden ved den tidligere bassist Gary ‘Mani’ Mounfields mors begravelse i sidste måned.

Brown og Squire har siden holdt kontakten, og den sidste dør skulle dermed være åbnet for, at manchesterdrengene omsider kan finde sammen igen. Dette skulle ifølge The Sun føre til en officiel gendannelse senere i år.

Flere kritikere har udråbt The Stone Roses’ selvbetitlede debutalbum fra 1989 til værende et af de bedste britiske albums nogensinde. En officiel gendannelse vil derfor nok føre til det næste store problem: koncertbilletter!

1 kommentar

  • Pudsigt nok nævner ingen kritikere “Second Coming” i positive vendinger. Et symptom på et band der allerede var brændt ud efter første plade. Jeg forventer ikke det store af denne reunion.

Skriv et svar