Nyheder

Washed Out udgiver debutalbum 12. juli

Skrevet af Mia Ravn Bach

Georgias chillwave-pioner Washed Out er klar med sit første fuldlængdealbum 12. juli. Pladen udkommer via det amerikanske indielabel Sub Pop.

Georgias chillwave-pioner Washed Out har for nylig indgået en aftale med det amerikanske veteran-indielabel Sub Pop, som udgiver hans første fuldlængdealbum, Within and Without. Ernest Greene, der er manden bag kunsternavnet Washed Out, er netop nu i gang med at lægge de sidste hænder på den ni numre lange lp, der gerne skulle komme på gaden 12. juli. Within and Without følger op på Ernest Greenes velmodtagede, soveværelsesinspirerede synthpop-ep Life of Leisure fra 2009, som inkasserede fire et halvt U her på Undertoner.

Washed Out har optaget den nye fuldlængdeplade sammen med Ben Allen, der tidligere har været co-producer på udgivelser som Deerhunters Halycon Digest samt Animal Collectives Merriweather Post Pavilion.

Forhåbentlig smider Ernest Greene en lille smagsprøve op på nettet inden længe, og ellers kan man indtil videre studere tracklisten nedenfor:

1. Eyes Be Closed
2. Echoes
3. Amor Fati
4. Soft
5. Far Away
6. Before
7. You and I
8. Within and Without
9. A Dedication

4 kommentarer

Skriv et svar