Nyheder

Download ep-titelnummer og se ny video fra Pure X

Skrevet af Mia Ravn Bach

Pure X genudgiver gammelt materiale via en ny ep forud for ny debutplade. Download titelnummret fra ep’en her.

Det er nu snart to år siden, den Austin-baserede lofi-trio Pure X udgav nummeret “You’re In It Now”, hvor de dengang stadig spillede koncerter under navnet Pure Ecstacy. “You’re in It Now” var et nummer på den relativt hjemmelavede tre tracks-7″ Pure Nostalgia fra 2010.

Coverart til ep

Forud for deres debutplade, Pleasure, som udkommer 5. juli på Acéphale, har pladeselskabet nu samarbejdet med Light Lodge om at genudgive Pure X’ tidligere materiale fra Pure Nostalgia via en 4-sangs-ep tituleret You’re in It Now. Ud over de tre originale numre indeholder ep’en ligeledes det tidligere uudgivne nummer “Back Where I Began”, som blev lagt på Soundcloud forrige måned.

Det er fra i dag af også muligt at downloade titelnummeret “You’re In It Now” ganske gratis via Soundcloud eller se den tilhørende fine video på Vimeo, som indeholder live visuals lavet af art director Scott Gelber.

Skriv et svar