Nyheder

Download gratis ep fra The Twilight Sad

Skrevet af Mikkel Arre

Skotske The Twilight Sad har ladet den elektriske guitar ligge derhjemme og indspillet en akustisk ep. Nu forærer de den væk – helt uden at kræve betaling. Ikke særlig typisk skotsk, hva’?

Det skotske støjrockband The Twilight Sad har færdiggjort indspilningerne til sit tredje fuldlængdealbum. Og så kan vi sådan set ikke fortælle så meget mere om dét – i hvert fald ikke endnu. Men heldigvis har vi alligevel godt nyt at berette fra skotternes side.

For at udfylde ventetiden inden det album, vi altså ikke kan sige så meget om – ud over at det ifølge bandets Twitter-profil er et “night time album” – har bandet nemlig besluttet sig for at forære en god håndfuld sange væk. De er samlet på Acoustic EP, og det er lige netop, hvad man kunne forvente.
Ja, en akustisk ep. Der er ikke noget skubbet ind under gulvtæppet her.

Nærmere bestemt rummer den gratis ep otte sange, der er genindspilninger af sange fra 2009-albummet Forget the Night Ahead og den opfølgende single-udgivelse The Wrong Car. Acoustic EP kan hentes hos skotternes pladeselskab, Fat Cat. Men heller ikke dér er der noget at læse om det tredje album, som vi ellers så gerne ville fortælle om.
Vi må nøjes med at fortælle, at forsanger James Graham i marts indspillede et par sange med Micah P. Hinson. Men det ved vi så heller ikke mere om, end at det er sket.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar