Nyheder

Download gratis ny demo fra Teen Daze

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den canadiske chill-wave kunstner Teen Daze har udgivet en demo, som man kan downloade gratis fra i dag.

Canadiske Teen Daze, hvis kunstnernavn giver vældigt passende associationer til musikken, har netop lagt et nyt nummer ud med titlen “Waves”.

Coverart til Teen Dazes nye demo, som nu kan downloades gratis.

Chillwave-fyren blev for alvor opdaget sidste år, da han udgav sin debut-ep, Four More Years, som hurtigt blev efterfulgt af de to ep’er Beach Dreams og Reinterprets Selections From “Mend” by Geotic i 2010 og 2011. Med stor inspiration fra den albumaktuelle chillwave-forgænger Ernest Greene (Washed Out) leverer Teen Daze lækker, synth-belæsset glo-fi-musik, som passer perfekt til en solnedgang på stranden.

“Waves” er ifølge Daze selv blot ét i rækken af nye numre, der forhåbentlig munder ud i en kommende udgivelse inden for den nærmeste fremtid. Dog er “Waves” kun en midlertidig demo og ikke noget »finished or official or anything like that,« selvom nummeret allerede giver et rigtig fint indtryk af, hvad der kan være i vente.

Download “Waves” kvit og frit via Teen Dazes Bandcamp-side.

1 kommentar

Skriv et svar