Nyheder

Få en forsmag på Blithe Fields nye fuldlængde

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den amerikanske dream- og chillpop-musiker Blithe Field udsender nyt album 28. juni. Indtil da kan du høre en smagsprøve her på siden.

Den amerikanske electro-, dream- og chillpop-musiker Blithe Field alias Spencer Radcliffe er på trapperne med et nyt album tituleret Two Hearted, som udkommer via Waaga den 28. Juni.

Cover til den nye plade. Efter sigende er det ikke Spencer Radcliffe, der har iført sig camouflage-fisker-outfit. Hvem manden så er, vides ikke.

På trods af sine blot 19 år har Spencer Radcliffe allerede udgivet de to fuldlængdeplader Bagder Heaven og Beautiful Wave ’74 fra henholdsvis 2008 og 2010. Begge plader er koncentreret omkring simple organiske melodier, finurlige vokalsamples og smukke elektroniske påfund tilføjet en forsigtig akustisk guitar iblandt.

Two Hearted følger stilmæssigt op på Blithe Fields tidligere udgivelser og forlænger dermed Spencer Radcliffes enkle, men samtidig ganske unikke lyd.

Som forsmag byder Blithe Field på en smagsprøve fra den kommende plade via det stemningsfulde nummer “Chrusing”, som kan streames her.

I ventetiden kan du også vælge at nærstudere det meste af den unge amerikaners tidligere musikalske arbejde, som er tilgængeligt via hans Bandcamp-side.

Skriv et svar