Nyheder

Fredagsvideo: Anna von Hausswolff: “Track of Time”

Skrevet af Anna Møller

Weekenden står i festivalernes tegn, og på Spot 2011 spiller denne uges fredagsvideokunstner også. Hun hedder Anna von Hausswolff og leverer emininent smukt klaver og vokal.

Endelig fredag. Tid til at smække stængerne op på kontorbordet og slette ulæste mails, som det var spam og nyhedsbreve. Så skal der fordybes, så skal tiden stå stille, og hvorfor ikke gøre det med lidt svensk skønsang fra en Spot-aktuel sangerinde?

Fredagsvideoens udkårne er denne uge svenske Anna von Hausswolf, der ud over at være indehaver af et både yndigt og ulvet navn, også står bag et hårrejsende smukt nummer, det meget passende “Track of Time”. Nummeret er båret frem af von Hausswolfs eminente og skræmmende ekspressive vokal og simpelt klaver.

Videoen er skabt af Anders Nydam og Anna von Hausswolf og portrætterer svensken, som hun bedst befinder sig: Ude i sneen og til bålritualer inde i skoven.

Anna von Hausswolf spiller på Spot fredag i Musikhusets Lille Sal 18.30.

Anna von Hauswolff: \”Track of Time\”

Skriv et svar