Nyheder

Fredagsvideo: Tyler, the Creator: “Yonkers”

Skrevet af Anna Møller

Happy fucking Friday fra Undertoner og Tyler, the Creator.


Der er meget at sige om en video, der i løbet af tre måneder er blevet vist over 9.500.000 gange på youtube.

Jep, ni en halv millioner gange er Tyler, the Creators “Yonkers” blevet vist, og hvis du ikke allerede har stiftet bekendskab med rapperen og musikeren fra Odd Future Wolf Gang Kill Them All aka OFWGKTA, så kan du da starte her.

Videoen er i Tyler, the Creators sædvanlige sort/hvide-stil, der både er æstetisk og in-your-face, og som i andre af hans videoer brækker Tyler, the Creator sig også i den her.

På Youtube har “Yonkers” affødt kommentarer som: »I don’t even like rap…but this song gives me a boner that puts a hole in my ceiling«, og det synes generelt at være sigende for Tyler, the Creators (og OFWGKTAs) rap, at de dybe, apatiske beats og den velskrevne lyrik appellerer til en bred gruppe af lyttere. Og så gør det ikke noget, at de har for vane at levere rimelig sindssyge sceneshows, når de optræder.

Det bliver spændende at se, hvad de finder på til dette års Roskilde Festival og at dømme efter populariteten i diverse medier og de 9.500.000 millioner hits på youtube, så er der god grund til at stille sig i kø til festivalkoncerten tidligt.

“Yonkers” er fra Tyler, the Creators nyeste album Goblin, der inden længe anmeldes her på Undertoner.

Happy fucking Friday.

Skriv et svar