Nyheder

Stjernespækket lineup fejrer Bob Dylans fødselsdag

Den 24. maj fylder rock-ikonet Bob Dylan 70 år. I den anledning byder Vega om indenfor til en stjernespækket hyldestaften på Dylans fødselsdag.

På Bob Dylans fødselsdag 24. maj hyldes han på Vega af notabiliteter på den danske rockscene.

Den 24. maj fylder rock-ikonet Bob Dylan 70 år. Samtidig er det 50 år siden, at han fik pladekontrakt med Columbia Records og kickstartede sin enestående karriere. I den anledning byder Vega indenfor til en stjernespækket hyldestaften på Dylans fødselsdag den 24. maj.

Arrangementet har fået den noget spøjse title ‘Bob Till You Drop’ og vil indeholde optrædener, hvor notabiliteter fra den danske rockscene som Steen Jørgensen (Sort Sol), Dicte, Nikolaj Nørlund, Michael Møller (Moi Caprice), Elisabeth, Malthe Fischer (Oh No Ono), Silas Bjerregaard (Turboweekend) samt Hank Robot alias Kim Kix (Powersolo) fortolker Dylans materiale.

Desuden vil der ind imellem de optrædene være Dylan-quiz, og arrangørerne, som ud over Vega tæller de to Dylan-entusiaster Mikkel Falk Møller (journalist) og Johannes Dybkjær Andersson (marketing manager hos Sony Music Denmark/Columbia Records), vil selv indtage dj-pulten og give en tour de force ud i det omfangsrige værk.

Læs mere om arrangementet her!

Om skribenten

Nicholai Friis Pedersen

 

Biografi

Musikalsk stammer jeg fra 90'ernes independent-hiphop, men specielt post- og støjrocken har også en stor plads i mit hjerte. I den seneste tid har jeg lyttet meget til genrer som drone, wonky/leftfield og chillwave. Derudover læser jeg på kandidatuddannelsen i Medievidenskab og er far for min et-årige søn, August.

 

Fem favoritalbums

Company Flow: Funcrusher Plus
Notorious B.I.G: Ready to Die
Sonic Youth: Sister
My Bloody Valentine: Loveless
Neil Young: Tonight's The Night

 

Skriv et svar