Nyheder

Stream Friendly Fires’ nye album

Skrevet af Mattias Smidt

Friendly Fires er ude med deres andet album den 16. maj, men allerede nu har du mulighed for at streame hele den svære toer.

Friendly Fires var sidst albumaktuelle i 2008 med deres debutalbum Friendly Fires.På baggrund af det albums dansevenlige og halvelektroniske indierock blev den engelske trio hypet godt i vejret, og derfor er forventningerne store til englændernes næste album. Det slipper de 16. maj, og titlen på den nye plade er Pala. Allerede nu kan man dog streame albummet via Hype Machine, og det er tydeligt, at der ikke er blevet skruet ned for tempoet og dansevenligheden på det nye album.

Sidst Friendly Fires spillede en regulær koncert i Danmark, var på Roskilde Festival i 2009. Dog har de netop været forbi Danmark, idet de gav et dj-sæt på Rust-klubben ‘Hussy’ den 21. april.

Albummet kan høres her!

Skriv et svar