Nyheder

Telstar Sound Drone klar med ny 7″ og releasefest

Skrevet af Mia Ravn Bach

Telstar Sound Drone er klar med ny 7″, som de udgiver 30. maj. Allerede nu kan du høre en smagsprøve fra den nye single.

Danske Telstar Sound Drone er 30. maj klar med deres nye 7″, Mirror Pieces, som udkommer via Bad Afro Records. Det psykedeliske shoegaze-band afholder samme aften releasefest på Kronborggade 3 i København, hvor Fuzz Daddy og DJ Nix ligeledes møder op og vender plader.

Mirror Pieces indeholder numrene “Mirror Pieces” og “Golden Needles”, der blev indspillet i København tidligere på året. Selv proklamerer Bad Afro, at Telstar Sound Drones nye 7″ er én af pladeselskabets mest lovende singleudgivelser længe.

Allerede nu er det muligt at lytte til titelnummeret ”Mirror Pieces” via bandets egen hjemmeside

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar