Nyheder

The Tremolo Beer Gut drager på mini-turné

Skrevet af Mia Ravn Bach

Surfrockveteranerne The Tremolo Beer Gut har fundet Danmarkskortet frem, sat tre krydser – og voilà, en miniturné er stablet på benene.

Det københavnske surfrock-band The Tremolo Beer Gut har netop annonceret, at de i løbet af juni vil drage på en mindre Danmarksturné. Selv kalder bandet denne tour for ”Giving it all for a free tour”, da de medbringer gratis merchandise, downloads og ikke mindst øl til det kommende publikum.

Det er nu snart tre år siden, at The Tremolo Beer Gut var på banen med en ny plade, hvorfor der siden oktober har floreret rygter om, at et nyt album er på vej. Med denne minitour og løftet om gratis downloads kunne man håbe på, at der er smagsprøver i vente på noget nyt materiale fra de garvede københavnerdrenge.

Dato og spillested for den kommende tour kan du finde nedenfor:

16/6: København / KB18
17/6: Kolding / Pitstop
18/6: Århus / Musikcaféen

Skriv et svar