Nyheder

Copenhagen Trashzzfestival er klar med årets program

Skrevet af Mia Ravn Bach

Copehagen Trashzzfestival har netop offentliggjort årets program, hvor Frisk Frugt (billedet) er repræsenteret som årets hovednavn.

5. og 6. juli indtager Mom Eat Dad Records Lygten station i Københavns Nordvest-kvarter for at afholde anden omgang af Copenhagen Trashzzfestival, der kan ses som et uofficielt og interessant modstykke til årets Copenhagen Jazz festival.

Årets trashzzfestivalprogram er netop blevet offentliggjort, hvor de danske Roskildeaktuelle undertoner-darlings, Frisk Frugt fungerer som årets hovednavn. Resten af dette års line-up er som sidste år præget af virkelig interessante, danske undergrundsnavne med hang til avantgardinspirerede og hybrid-jazzede minimalgenremusik.

To-dags programmet for dette års trashzzfestival kan du nærstudere nedenfor samt til højre på plakaten:

Tirsdag d.5 juli:
20.00: Dørene åbner
21.00: Girls In Airports
22.00: Pink Fem
23.00: Jesper Zeuthen trio

Onsdag d. 6 juli:
20.00: Dørene åbner
21.00: DUMBO feat. Kresten Osgood
22.00: Pistol Nr 9
23.00: Frisk Frugt feat. Storband

 

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar