Nyheder

Fredagsvideo: Titus Andronicus: “No Future Part Three: Escape From No Future”

Skrevet af Anna Møller

Er New Jersey fuld af reality-stjerner, mafiosoer og tomme sprutflasker? Titus Andronicus giver dig svaret i ugens fredagsvideo.

»Du tror, du ved noget om New Jersey?! Du har set Sopranos, Real Housewifes og Jersey Shore, har hørt om lossepladser fulde af skrot og lugtet til metalmyrerne, der kravler rundt derinde?!«

Sådan lyder de indledende ord fra frontmand i New Jersey-bandet Titus Andronicus, Patrick Stickles, på den nyeste video. Her vil Titus Andronicus vise dig det rigtige New Jersey med efterårsskove, tomme lagerhaller og dansende unge, koncerter på hustage og fællessang i New Brunswick.

Jeg må personligt medgive, at der er langt derfra til spray-on tans, kunstige negle og mafioso-accent, som ellers hidtil har præget min opfattelse af New Jersey.

Videoen er instrueret  af radioværten/komikeren/osv. Tom Scharpling (der bl.a. også har lavet The New Pornographers “Moves”) og er anden video fra albummet The Monitor fra sidste år. Som noget af en energiudladning er den skabt til en fredagsfest i solen eller på stuegulvet.

Fuck Distortion, frem med dit internet.

Om skribenten

Anna Møller

Biografi:
Som så mange andre er jeg opvokset i et hippiehjem med en pladespiller og et par meter lp’er. Da jeg som barn og teenager selv fik lov til at styre pick-uppen, så var det Savage Rose, Beatles, Shit & Chanel, Kim Larsen & Bellami og Doors, der oftest kom på. Sådan kan man opdrages rent musikalsk uden overhovedet at have bedt om det. Da vi i gymnasiets første musiktimer skulle tage et nummer med, som vi syntes var fedt, havde de andre Eminems ”Stan” med, mens jeg havde ”Cowboys” med Portishead. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at de andres nummer fik langt den bedste respons. Min musiksmag bunder i en forkærlighed for de lagdelte og langstrakte toner, hvor vokal intensitet og velskrevet og ukonstrueret lyrik er klare darlings. Især det mørke og repetitive musiklandskab, der samtidig bevarer bevægelighed og hypnotisk nerve, er noget, der går lige ind.

Fem favoritalbums:
Portishead: Third eller s.t.
The Beatles: Abbey Road
Silo: Alloy
Neil Young: After The Gold Rush
The Band: s.t.

Skriv et svar