Nyheder

Fredagsvideo: Titus Andronicus: “No Future Part Three: Escape From No Future”

Skrevet af Anna Møller

Er New Jersey fuld af reality-stjerner, mafiosoer og tomme sprutflasker? Titus Andronicus giver dig svaret i ugens fredagsvideo.

»Du tror, du ved noget om New Jersey?! Du har set Sopranos, Real Housewifes og Jersey Shore, har hørt om lossepladser fulde af skrot og lugtet til metalmyrerne, der kravler rundt derinde?!«

Sådan lyder de indledende ord fra frontmand i New Jersey-bandet Titus Andronicus, Patrick Stickles, på den nyeste video. Her vil Titus Andronicus vise dig det rigtige New Jersey med efterårsskove, tomme lagerhaller og dansende unge, koncerter på hustage og fællessang i New Brunswick.

Jeg må personligt medgive, at der er langt derfra til spray-on tans, kunstige negle og mafioso-accent, som ellers hidtil har præget min opfattelse af New Jersey.

Videoen er instrueret  af radioværten/komikeren/osv. Tom Scharpling (der bl.a. også har lavet The New Pornographers “Moves”) og er anden video fra albummet The Monitor fra sidste år. Som noget af en energiudladning er den skabt til en fredagsfest i solen eller på stuegulvet.

Fuck Distortion, frem med dit internet.

Skriv et svar