Nyheder

Larsen and Furious Jane har nyt album på vej

Skrevet af Mikkel Arre

Torsten Larsen & co. er efter tre år endelig klar med en opfølger til det anmelderroste 2008-album Zen Sucker.

Der er efterhånden gået tre år, siden Larsen and Furious Jane så sig selv i øjnene brillerne, tog et opgør med pænheden og udsendte albummet Zen Sucker.

Larsen and Furious Jane spekulerer lidt over, hvornår de skal udgive album nummer fire.

2008’s bedste danske udgivelse, vurderede vi her hos Undertoner ved årets udgang.

Det er derfor ganske indlysende, at vi har gået og glædet os til den næste album fra gruppen. Sidste år udsendte forsanger Torsten Larsen et album med demoer fra tiden op til Zen Sucker, hvilket ikke mindskede lysten til at høre nyt fra det århusianske band.

Og nu er Larsen and Furious Jane så endelig klar til at udløse spændingen. Bandets fjerde album har endnu ikke nogen officiel udgivelsesdato, men det er færdigt og går under navnet Dolly. Gruppen har selv produceret pladen og udgiver den på sit eget nystartede selskab, Momowave. Hvis man besøger selskabets hjemmeside, kan man se slowmotion-rodeo og høre det nye nummer “Out of Pocket” imens.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar