Nyheder

Lyt til hemmelighedsfuldt nummer med jj-vokal og ?

Skrevet af Mia Ravn Bach

Det svenske label Sincerely Yours har netop lagt et nyt og meget hemmelighedsfuldt track op på Soundcloud. Vokalen indeholder tydeligvis vokal fra Elin i bandet jj, men hvem der ellers er med i dette nye projekt er endnu uvist.

Som vi proklamerede i sidste måned her på Undertoner, har der længe floreret rygter om, at den hemmelighedsfulde svenske ambient/indie/electropop-duo jj skulle udgive et nyt album 21. juni. Dette viste sig dog desværre ikke at være tilfældet.

På typisk mystisk vis smed det svenske label Sincerely Yours dog en ny overraskelse ud sent i går aftes. Kun få timer efter at det nye track “Celebris” poppede op på bandets blog, annoncerede Sincerely Yours, at dette var et helt nyt nummer fra et musisk samarbejde, tituleret Special Club.

Dette nye samarbejde/band (?) indeholder tydeligvis Elin fra jj på vokal, men selve beatet forekommer dog en smule mere elektronisk poppet, end hvad vi kender fra det tidligere jj-materiale. Disconaivete.com foreslår, at dette nye projekt muligvis er et samarbejde med det svenske hi-energy hiphop-projekt Team Rockit, men intet er endnu offentliggjort.

Lyt selv her til det nye nummer via Soundcloud, og hør, om du kan gennemskue projektets ophav.

Skriv et svar