Nyheder

Lyt til nyt dream pop fra Echo Lake

Skrevet af Mia Ravn Bach

Dreampop-duoen Echo Lake er klar med ny single, som udkommer via No Pain in Pop 18. juli.

Det er næsten uundgåeligt ikke at svinde hen i en letsvævende shoegazy stemning, når man lytter til det London-baserede, drømmende duo-outfit Echo Lake. De luftige vibrationer, som man oplevede på ep’en Young Silence, der udkom tidligere på året, fornemmer man også straks på bandets nyeste nummer ”Another Day”. Dette nye udspil er et A-side-track fra Echo Lakes forestående 7-tommer Another Day/Breathe Deep, som udkommer 18. juli via No Pain in Pop.

”Another Day” er en tre minutter lang og behagelig søvngang, som væves sammen med en tilbagelænet, blød vokal fra forsangerinde Linda Jarvis, der også tilføres halvskrøbelig guitar fra makkeren Thom Hill.

Lyt til det nye nummer via Soundcloud.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar