Nyheder

Lyt til nyt James Blake/Drake-remix

Skrevet af Mia Ravn Bach

Lyt til ni mash-ups af James Blake og Drake, der er produceret af Dj Bombe og Mr. Caribbean.


Dj Bombé og Mr. Caribbean har i den seneste tid arbejdet sammen om ni remix-tracks fra Drake og James Blake. Projektet titulerer “James Drake”, og de har ud fra de to kunstneres materiale konstrueret sangtitler såsom “Find Your Limit”, “Forever Bells” og “Wilhelm’s Fucking Best”.

Selv udtaler Mr Caribbean om dette mix: “It’s a soundtrack for sippin Robitussun & Alize in an abandoned Cathedral, covered in a velvet blanket with a sexy stranger on a dark night”.

De to Pitchfork-darlings, Blake og Drake, laver begge blød elektronisk popmusik med halvsentimental vokal, hvorfor det nok ikke kommer som nogen stor overraskelse, at de to producere har valgt at kombinere dem. Resultatet af dette samarbejde kan du downloade og lytte til via Bombés hjemmeside, futurebombe.com

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar