Nyheder

Oppenheimers Eftermiddag offentliggør program

Skrevet af Signe Palsøe

Årets udgave af Oppenheimers Eftermiddag løber af stablen 20. august på Voxhall. Læs her, hvilke navne du kan opleve på endagsfestivalen for morgendagens danske bands.

Wake Me for Coffee spiller på årets udgave af Oppenheimers Eftermiddag.

Oppenheimers Eftermiddag er klar med programmet for deres 2011-arrangement. Siden 2000 har Oppenheimers dedikeret en årlig eftermiddag og aften til den danske musikscenes vækstlag, og traditionen tro har folkene bag arrangementet endnu en gang udvalgt seks danske navne, der kan opleves i Voxhall 20. august fra kl. 15.

Således kan du i år fordrive din lørdag med at høre electropop med Asbjorn and the Strange Ears og Wake Me for Coffee, intim singer/songwriter med Penny Police, folk med From Sarah og Kids of the Wood samt funkpop med Why Don’t We Love Lucy – plus en række indslag på Voxhalls cafescene og et »kendt og fremadstormende band«, der afslutter aftenen. Sidstnævntes identitet bliver først offentliggjort på dagen for arrangementet.

Hele herligheden koster blot, hvad du mener, arrangementet er værd – bare du lægger mindst 11 kroner i døren.

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar