Nyheder

The Vambourines på vej med ny 7” og koncert på Drone Bar

Skrevet af Mia Ravn Bach

Danske The Vambourines er i gang med at mixe deres kommende album, som udkommer i løbet af dette år. Lyt til den nye single eller se dem på Drone Bar i København torsdag

Den nye danske 60’er-inspirerede rock’n’roll-duo The Vambourines er for nylig kommet under vingen hos det københavn-baserede pladeselskab Bad Afro Records. Bandet er for øjeblikket i gang med at færdiggøre deres nye fuldlængde, hvorfra den første single, “Change in Direction”, vil blive smidt på gaden i begyndelsen af september. Ifølge Bad Afro vil denne forestående 7″ også indeholde en indtil videre hemmeligholdt B-side.

The Vambourines giver en smagsprøve på den kommende plade, når de afholder koncert på Drone Bar i København torsdag den 9. juni.

Er du ikke på Drone Bar torsdag, men vil alligevel tjekke bandet ud før udgivelsen af den nye 7″, kan du lytte til en demoversion af “Change in Direction”, der netop er blevet lagt op på bandets Myspace-side.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar