Konkurrencer

Vind plader fra Messy Shelters!

Skrevet af Redaktionen

Undertoner udlodder Messy Shelters-ep’en Abandonship og det nye album Root System til tre heldige og kvikke læsere, så det er bare at give los. Nu.

For nylig spillede Mikkel Bolding aka Messy Shelters i hjembyen Aarhus til Spot Festival, og til sommer svinger han forbi Roskilde og giver koncert på Pavilion Junior-scenen.

Der er efterhånden også et temmelig alsidigt bagkatalog at tage af, efter ep’en Abandonship udkom i 2008 og debutalbummet Root System i foråret 2011. Netop de to forskelligartede plader kan tre stræberiske Undertoner-læsere få grabberne i, for vi har tiltusket os tre eksemplarer af hver plade.

Root System smed Undertoners Mikkel Julius Gravgaard 4,5 U’er efter, og han skrev bl.a. om, hvilke titaner Messy Shelters kan sammenlignes med: »Der er meget svært at pege på andre i Danmark, der lyder som Messy Shelters. Skal man forsøge med nogle internationale referencer, må det være bands som Radiohead og Arcade Fire, der ligeledes dyrker det utraditionelle og indadvendte i både tekst og musik – mine tanker går i den forbindelse på plader som Amnesiac og Neon Bible

Mikkel Bolding har dog hverken spillet med i Radiohead eller Arcade Fire, men til gengæld i et andet meget anmelderrost band. Og heri ligger naturligvis quizspørgsmålet, som du, kære læser, skal besvare senest 19. juni, hvis du kunne tænke dig at få Messy Shelters’ bagkatalog ind ad brevsprækken.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar