Nyheder

Jens Lekman diskuterer med sig selv

Skrevet af Camilla Grausen

Knap fire års udgivelsestørke er ovre: Crooneren fra Kortedala vender tilbage.

Jens Lekman foretrækker at diskutere med sig selv i smukke omgivelser.

Den svenske popcrooner Jens Lekmans seneste album, Night Falls Over Kortedala fra 2007, var Undertoner særdeles pjattet med. Og nu er hr. Lekman på vej med nyt materiale. Han udgiver nemlig snart ep’en An Argument With Myself.

Det, Lekman har diskuteret med sig selv, er muligvis, hvad der overhovedet skulle ske med disse sange. På sin hjemmeside skriver Lekman, at ep’ens fem numre er nogle, som han holder meget af, men som ikke passer ind på det nye album, han arbejder på. Heldigvis for os røg de ikke i papirkurven, men udkommer på Secretly Canadian den 19. september i England og den 20. september i resten af verden.

Allerede i Undertoners interview med Jens Lekman fra 2007, spås det, at Kirsten Dunst en dag vil ringe til ham. Hun udtalte nemlig dengang, at hun var vild med hans musik. Lekman venter dog stadig – i hvert fald, hvis det er det, hans nye nummer “Waiting for Kirsten” refererer til.

I forbindelse med ep-udgivelsen og albummet, der også snart er på vej, har Lekman desuden annonceret en række amerikanske turnédatoer. Snart offentliggør han også  europæiske datoer. Indtil da må vi vente i spænding og se frem til at høre numrene bag titlerne på ep’en:

1. An Argument With Myself

2. Waiting for Kirsten

3. A Promise

4. New Directions

5. So This Guy at My Office

Skriv et svar