Nyheder

Lyt til covernumre og live-session fra Iceages USA-tour

Skrevet af Mia Ravn Bach

Iceage har på deres USA-tour været en tur forbi den uafhængige radio WFMU. Lyt til den fulde session her.


Som en del af Iceages USA-tour har de purunge, ekstremt hypede og helvedesrasende punkdrenge været en tur forbi den uafhængige radiostation WFMU, hvor de spillede et udvalg af covers samt originale numre fra debuten New Brigade. Som man nok kan forestille sig, formåede Iceage at blæse igennem med 25 minutter fuld af højernergiske melodibrag, heriblandt et par covers fra de danske fellow-råpunk bands Sexdrome og Marching Church med numrene ”Count Me In” samt ”White Sails”.

Lyt til coveret af Sexdrome via Soundcloud, og download den fulde session fra WFMU her.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar