Nyheder

Lyt til førstesinglen fra Laura Marlings kommende album

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den unge London-baserede indiefolk-sangerinde Laura Marling er snart klar med sin tredje fuldlængde, som udkommer 13. september. Lyt til førstesinglen “Sophia” her.

Cover til den nye 7" "Sophia"

Den London-baserede indiefolkpopsangerinde Laura Marling er trods sine kun snart 22 år på vej med sit tredje fuldlængdealbum, A Creature I Don’t Know, som udkommer 13. september via Ribbon Music/Virgin Records. Allerede nu er det muligt at lytte til førstesinglen “Sophia”, der udkommer i 1.000 eksemplarer som 7″-vinyl 5. september.

Marling er måske mest kendt for sin tid i folkpop-bandet Noah and the Whale, hvor hun dengang indledte et hæsblæsende og romantisk forhold til forsangeren Charles Fink, der dog endte brat i 2008. Herefter besluttede Marling sig for at gå solo og har siden udgivet de to fuldlængdeplader Alas, I Cannot Swim samt I Speak Because I Can fra henholdvis 2008 og 2010.
Smagsprøven på hendes nye album kræver måske lidt tid, men viser dog en selvstændig, smuk og dyb vokal, som fungerer rigtig fint til genren.

Lyt til den nye single “Sophia” via Soundcloud.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar