Nyheder

Lyt til nyt materiale fra Eternal Summers

Skrevet af Mia Ravn Bach

Eternal Summers har lavet en ny 7″ sammen med Super Vacations, som udkommer via Funny Not Funny Records næste måned. Hør det nye track “On my Honor” her.

Daniel Cundiffs coverart til den nye 7"

Nu er der splinternyt materiale fra Virginias Eternal Summers, der sammen med Super Vacations netop har lavet en 7”, tituleret The Mystic Fortress Sessions vol. 1. Det nye track, “On My Honor”, er rigtig fin 60’er-inspireret psychpop, og singlen er ude næste måned via Funny Not Funny Records med coverart lavet af bandets ene halvdel, Daniel Cundiff.

Sidst vi hørte noget fra Eternal Summers, var gennem remixet af den elektroniske pop-duo Pogo, der blev produceret af trommeslageren Allen Blickle fra Baroness. Eftersigende har han dog ikke været en del af samarbejdet om denne nye 7″.

Lyt til det nye track “On My Honor” via Soundcloud.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar