Nyheder

Stream det nye album fra Borrowed Beams of Light

Skrevet af Mia Ravn Bach

Borrowed Beams of Light er netop blevet signet af World Records og er klar med deres første fuldlængde 19. juli. Stream det kommende album via bandets Bandcamp.

cover til den nye plade

Nyopstartede World Records, som har rødder i Funny Not Funny Records, har sammen med Speakertree Records i dag annonceret deres sidste nye skud på stammen. Den halvmystiske nostalgipop og lo-fi duo Borrowed Beams of Lights fra Virginia er nemlig netop blevet signet af World Records, hvor bandet forventer  at smide deres første fuldlængde Stellar Hoax på gaden 19. juli.

Man behøver dog ikke vente helt til den 19., da det allerede nu er muligt at streame hele albummet via bandets bandcamp

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar