Nyheder

Trailerpark Festival 2011 tilbyder overnatning og festival-app

Skrevet af Ditte Ingwersen

Trailerpark Festivals tidsplan er ude, og Vesterbro-festivalen melder, at det er muligt at overnatte på festivalen. Derudover præsenterer festivalen en app til iPhone og iPad.

Duoen Walls er blot et af de mange navne på årets festival.

Så er der ikke længe til, at Trailerpark Festival endnu en gang slår dørene op for fire herlige dage spækket med musikalske og kunstneriske tiltag i det københavnske.

Musik- og kunstfestivalen, der afholdes fra den 28.–31. juli 2011 i CPH Skatepark på Vesterbro, kan i år tilbyde noget nyt til deres festivalgængere.

For at gøre oplevelsen mere delikat for de besøgende introducerer Trailerpark for første gang et campingplads-område i gåafstand fra festivalen, hvor gæsterne har mulighed for overnatning.

Desuden har Trailerpark fået designet en app til iPhone- og iPad-brugere, der hurtigt og nemt giver overblik over festivalens spilleplaner, events, musik og kunstnerprofiler, samt adgang til  nyhedsopdateringer og interaktivt kort over festivalen osv. App’en finder du her.

Sidst, men ikke mindst, kan Trailerpark Festival nu oplyse, at tidsplanen er offentliggjort – og som i år bliver det største line-up, Trailerpark nogensinde har præsteret. For mere info omkring tidsplan med mer se her.

Skriv et svar