Konkurrencer

Vind en Konkylie!

Skrevet af Redaktionen

Sæt blot øret til skærmen, og hør havet bruse, for Undertoner sætter fire Konkylie-skiver på spil i nærværende When Saints Go Machine-konkurrence.

Vind en af årets mest roste danske udgivelser. Den nydelige dame medfølger desværre ikke.

Roskilde Festival har i længere tid været her, der og alle vegne – ikke mindst her på Undertoner, der har fyldt hvert et ledigt øjeblik med søde ord om den netop overståede omgang musikalsk mudderpøl.

I år åbnede Veto Orange Scene, mens det sidste år var netop When Saints Go Machine, der havde æren af at skyde det orange bal i gang. Undertoners Kim Elgaard Andersen beskrev bl.a. koncerten med ordene: »(…) det var i koncertens sidste halvdel, det samlede sig for When Saints Go Machine. Der kom deres særegne blanding af avantgarde-disco af Arthur Russell-skolen, lettilgængelig electropop og klubvibes for alvor til sin ret.«

Et lille års tid efter dén koncert udkom så andet fuldlængdealbum, Konkylie, fra bandet, og af Undertoners Jacob Aksglæde blev det belønnet med topkarakter og følgende beskrivelse: »Konkylie er på trods af sit overvejende melodiøse udtryk også udfordrende, hvilket kun er en fordel og kan forlænge pladens levetid. Når man som lytter endelig har vænnet sig til en af sangenes langsomme og alternative vinkel, bliver man pludselig slynget ud i en upbeat popsang.«

Med andre ord har vi at gøre med et band, der flotter sig med en eklektisk blanding af avantgarde-disco, upbeat popsange, lettilgængelig electropop og klubvibes.

En mere elektroniske side har keyboardspiller Jonas Kenton og trommeslager Silas Mondenhawer udfoldet i et andet band, der faktisk er ældre end When Saints Go Machine. De har nemlig efterhånden ti år på den musikalske bag. Samme år som When Saints Go Machine åbnede Roskilde Festival, spillede duoen også deres organiske elektroniske musik på bl.a. branchefestivalerne Spot Festival og Iceland Airwaves, og til augsut spiller de på Alive Festival i Thy. Tidligere har de to musikere bl.a. også udgivet single-trilogien “The Schwartschild Solution”, der har navn efter en teori fra astrofysikken om sorte huller.

Og nu ikke så meget mere snak, for vi kræver svar på konkurrencespørgsmålet senest 24. juli, hvis du skal have de grissede festivalfingre i et af de fire eksemplarer af Konkylie, vi sætter på højkant.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar