Konkurrencer

Vind lp med Larsen & Furious Jane!

Skrevet af Redaktionen

I anledningen af den nye, gratis Larsen & Furious Jane-udgivelse Dolly udlodder din yndlingsmusikside fem vinyler. Naturligvis ikke af den udelukkende digitale Dolly, men af den forrige plade, Zen Sucker.

Larsen & Furious Jane har netop udgivet deres fjerde album Dolly – denne gang som gratis download og endnu en gang til taktfast, stående applaus fra anmelderverdenen, yours truly inklusive.

Selve pladebranchen er Aarhus-bandet imidlertid ikke synderlig interesseret i at være en del af. I et medfølgende pressemanifest skriver de i anledningen af udgivelsen af Dolly følgende: »Vi har hverken lysten eller evnerne til at være en del af musikbranchen. Men vi vil gerne dele vores musik med dem, den interesserer.«

Du har allerede scoret dig et gratis download af Larsen & Furious Janes nyeste plade, Dolly. Deltag i konkurrencen, og sæt trumf på med et eksemplar af den forrige plade, Zen Sucker, på vinyl.

Det har mange lyttere efter sigende sagt »ja tak« til og downloadet det digitale album. Nu ville det jo være skægt at skrue en konkurrence sammen, hvor en håndfuld heldige læsere kunne vinde det nyeste album fra anmelderdarlingsne, men sagen er bare den, at det nyeste album jo er digitalt og gratis. Hvad gør man så? (Ud over at linke til det gratis download, naturligvis: Værsgo.)

Jo, man skaffer selvfølgelig fem eksemplarer af det ekstremt velkomponerede forrige album, Zen Sucker, på vinyl og smider det i envejs boomerang-formation mod fem heldige skråstreg kløgtige Undertoner-læsere.

Og så til de indledende manøvrer: Tidligere har netop Torsten Larsen fra Larsen & Furious Jane spillet med på Peter Olesens del af det dobbelte konceptalbum Kain & Abel fra de to Olesen-Olesen-brødre, og det er ikke den eneste gang, Larsen har bidraget til andre albums. Eneste officielt udgivne Larsen & Furious Jane-sang nogensinde skrevet og sunget på dansk er således at finde på den mere eller mindre vellykkede opsamling Hjemstavn (2007), som er en slags ode til hjemegnen. På pladen medvirker blandt andre også Lise Westzynthius, Jens Unmack og Juncker, men hvad hedder nummeret, som Torsten Larsen har bidraget med? Send os svaret senest 7. august, og vær med i konkurrencen.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar