Nyheder

Washed Out laver cover af Chris Isaaks legendariske “Wicked Game”

Skrevet af Mia Ravn Bach

Washed Out har sammen med sin kone lavet en coverversion af Chris Isaaks legendariske “Wicked Game”. Lyt til nummeret her, og se, hvilke bands der ligeledes har haft fingrene i sen-80’er-balladen.

Washed Out alias Ernest Greene har sammen med sin talentfulde kone, Blair, lavet et cover af Chris Isaaks sjælevarmer af et nummer, “Wicked Game”. Sammen har de transformeret den legendariske slut-80’er-ballade til en smuk og rørstrømsk duet, som de for nylig optrådte med på den amerikanske indie-radiostation Sirius XMU.

Ernest Greene er dog ikke den eneste, som har sat sit eget præg på dette track for nylig. I juni måned lavede newyorker-bandet Widowspeak ligeledes et cover af Wicked Game i deres helt egen slowcore-stil.

Siden “Wicked Game” hittede stort, efter at nummeret blev brugt i David Lynchs “Wild at Heart”, har det hjerteskærende track blandt andet været igennem både R.E.M., Girls Aloud, Tangerine Dream og Giant Drags musikalske maskiner, hvor det er blevet genfødt på ny.

Hvis du heller ikke er færdig med cover-versioner af denne klassiker og gerne vil høre mere, kan du høre Washed Outs version her, lytte til Widowspeaks cover eller drømme dig væk til orginalversionen sammen med en ung og forførende Helena Christensen.

Skriv et svar