Nyheder

Charlotte Gainsbourg udgiver ep

Skrevet af Ditte Ingwersen

Den 6. september udgiver skuespilleren og singer/songwriteren Charlotte Gainsbourg ep’en Terrible Angels, som bl.a. kommer til at indeholde to uudgivne sange.

Den 6. september udgiver skuespilleren og singer/songwriteren Charlotte Gainsbourg-ep’en Terrible Angels, som bl.a. kommer til at indeholde to uudgivne sange.

Den første er titelnummeret på ep’en, skrevet og produceret af Beck, der også stod for at producere Gainsbourgs album IRM fra 2009, og det andet track, som bærer titlen “Memoir”, er skrevet af Conor O’Brian fra The Villagers.

Yderligere vil ep’en også inkludere en live-version af “Terrible Angels”, en indspilning af Bob Dylans sang “Just Like a Woman” samt to videoer med liveudgaver af førnævnte sange.

Terrible Angels er forløberen til Gainsbourgs kommende lp-udgivelse, som har fået navnet Stage Whisper og vil komme til at indeholde uudgivet materiale fra bl.a. liveoptrædener. Stage Whisper udgives den 8. november og kommer til at bestå af 11 live-numre og syv studieindspilninger.

Skriv et svar