Nyheder

Deptford Goth remixer Blood Diamonds’ single “Grins”

Skrevet af Mia Ravn Bach

Deptford Goth har lavet et nyt remix af Blood Diamonds single “Grins”. Nummeret har fået tilføjet en smule, hvilke klæder det ganske godt.

Som man måske kan forvente af navnet Deptford Goth, formår Daniel Woolhouse, som er produceren bag dette projekt, at give en anelse mere mørke til Blood Diamonds halvmelankolske, men ellers ganske opstemte nummer “Grins”.

På trods af at Woolhouse har pillet en del ved originalen, skinner “Grins”‘ tropiske og poppede charme dog stadig igennem. At Deptford Goth giver “Grins” skygge, blandt andet via en smule mere gennemskærende elektronisk lyd, klæder nummeret og bidrager kun til den mørkere side i positiv forstand.

Lyt til Deptfords remix via Soundcloud.

Skriv et svar