Nyheder

Deptford Goth remixer Blood Diamonds’ single “Grins”

Skrevet af Mia Ravn Bach

Deptford Goth har lavet et nyt remix af Blood Diamonds single “Grins”. Nummeret har fået tilføjet en smule, hvilke klæder det ganske godt.

Som man måske kan forvente af navnet Deptford Goth, formår Daniel Woolhouse, som er produceren bag dette projekt, at give en anelse mere mørke til Blood Diamonds halvmelankolske, men ellers ganske opstemte nummer “Grins”.

På trods af at Woolhouse har pillet en del ved originalen, skinner “Grins”‘ tropiske og poppede charme dog stadig igennem. At Deptford Goth giver “Grins” skygge, blandt andet via en smule mere gennemskærende elektronisk lyd, klæder nummeret og bidrager kun til den mørkere side i positiv forstand.

Lyt til Deptfords remix via Soundcloud.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar