Nyheder

Download nyt nummer fra Ducktails

Skrevet af Mia Ravn Bach

Ducktails er ude med det nye nummer “Sit Around With Ya”. Nummeret får tankerne hen på en svunden sommer med en doven lo-fi-stemning.

Ducktails, alias Real Estate-guitaristen Matthew Mondanile, er endnu en gang klar til at sende de helt rigtige sommer-vibes ud til os alle, på trods af at kalenderen langsomt driver mod efterår. Ducktails’ lyd indbyder som altid til en afslappet og tilbagelænet adfærd, hvor tiden står stille på den helt rigtige måde, hvilket ligeledes gør sig gældende for solo-projektets nye track, “Sit Around With Ya”. Her bringer Mondanile igen den velkendte dovne lo-fi-lyd frem med simpel guitar tilført hans sløve, bløde vokalstil.

“Sit Around With Ya” ligger til fri download, samtidig med at nummeret udgør en ganske nydelig b-side til Ducktails nye selvudgivelse, Killin’ the Vibe, der kan erhverves som 12″-vinyl.

Download og lyt til det nye track via Soundcloud.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar