Nyheder

FCAN remixer When Saints Go Machine

Skrevet af Mia Ravn Bach

Danske FCAN har netop lavet et nyt remix af When Saints Go Machines “Church and Law”. Du kan nu dowloade nummeret kvit og frit via Soundcloud.

Den elektroniske danske musiker FCAN (udtales efcan), også kendt som Mensch Matsumoto, har netop lavet et remix af When Saints Go Machines ”Church and Law”. Det nye remix er en blanding af slo-mo og orientalsk discostil – og er det ikke for de tilførte fløjter, så er FCANs version værd at høre for alt andet.

Det originale track er at finde på When Saints Go Machines seneste fuldlængde, Konkylie, som vores anmelder her på Undertoner gav fuldt hus med hele seks U’er.

Download det nye remix kvit og frit via Soundcloud.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar