Nyheder

Gratis musikfestival for global retfærdighed

Skrevet af Rasmus Damsholt

Igen i år har du mulighed for at deltage i Mellemfolkeligt Samvirkes Fair Fælled Festival, som endnu en gang har formået at præsentere et imponerende musikprogram med danske upcoming navne.

Bon Homme giver koncert på Fair Fælled Festival.

Igen i år har du mulighed for at deltage i Mellemfolkeligt Samvirkes Fair Fælled Festival, som endnu en gang har formået at præsentere et imponerende musikprogram med danske upcoming navne.

Asbjørn and the Strange Ears, Bon Homme, Boho Dancer, The Olympics, Hammond, Harrington & Destroy med flere spiller alle gratis for den gode sag. Men der er også blevet plads i programmet til spændende worldnavne som Mzungu Kichaa og Jamal Wasswa.

Fair Fælled Festival finder sted i Fælledparken den 12. til 14. august og sætter fokus på fattigdomsbekæmpelse, fairtrade, bæredygtighed og klima. Der vil desuden blive solgt økologisk og fairtrade mad og drikkevarer og på pladsen, og der er også boder, hvor du kan købe retfærdigt handlet tøj og accessories.

Om skribenten

Rasmus Damsholt

 

Biografi:
Musik er min interesse, min fritid og mit arbejde. Musik betyder alt for mig, jeg er afhængig af mit daglige fix, og hvis jeg ikke får min dosis musik, så fungerer jeg ikke. På især udenlandske musikblogs, men også gennem danske medier, får jeg mine musiknyheder og hører nye tracks. På Undertoner kan jeg få afløb for min trang til at formidle viden om god og ny musik.

 

Tre favoritalbums:
Veto: I Will Not Listen
Kristian Leth viste mig I undergrundsmusikprogrammet “Liga” Vetos ”You are a knife”. Året var 2005, og fra da af (gen)opdagede jeg, at der var en helt anderledes slags undergrundsmusik, der sagde mig så meget mere end noget, jeg nogensinde havde hørt før. Siden da har jeg selv gået på opdagelse i de dybere lag af dansk og international indiemusik.
Razika: Program 91
Da jeg først hørte Razika i begyndelsen af 2011, fik jeg over for mig selv cementeret, at jeg vil arbejde med musik. Jeg bliver nysgerrig, når jeg hører pigernes musik, og jeg får lyst til at interviewe dem. Jeg tror mine venner er ved at være lidt trætte af alle mine musiktips. Ikke fordi de er dårlige (bestemt ikke!), men fordi de kommer i hobetal, og så er det jo dejligt, at jeg kan skrive her på Undertoner.dk, hvor jeg kan få det ud.
Fleetwood Mac: Rumours
En plade, der for mig definerer, hvad et godt album skal indeholde. På Rumours skabes en speciel stemning, som drager lytteren ind i bandets univers. Et album som kan det samme er Beatles' Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Fleetwood Mac præsterer så mange gode sange, som fortæller historier om bandet, der er ved at splittes fuldstændig indefra, men som alligevel holder sammen om musikken. Et fuldstændig helstøbt album.

Skriv et svar