Nyheder

Gratis musikfestival for global retfærdighed

Skrevet af Rasmus Damsholt

Igen i år har du mulighed for at deltage i Mellemfolkeligt Samvirkes Fair Fælled Festival, som endnu en gang har formået at præsentere et imponerende musikprogram med danske upcoming navne.

Bon Homme giver koncert på Fair Fælled Festival.

Igen i år har du mulighed for at deltage i Mellemfolkeligt Samvirkes Fair Fælled Festival, som endnu en gang har formået at præsentere et imponerende musikprogram med danske upcoming navne.

Asbjørn and the Strange Ears, Bon Homme, Boho Dancer, The Olympics, Hammond, Harrington & Destroy med flere spiller alle gratis for den gode sag. Men der er også blevet plads i programmet til spændende worldnavne som Mzungu Kichaa og Jamal Wasswa.

Fair Fælled Festival finder sted i Fælledparken den 12. til 14. august og sætter fokus på fattigdomsbekæmpelse, fairtrade, bæredygtighed og klima. Der vil desuden blive solgt økologisk og fairtrade mad og drikkevarer og på pladsen, og der er også boder, hvor du kan købe retfærdigt handlet tøj og accessories.

Skriv et svar