Nyheder

Hør nyt album med The War on Drugs

Skrevet af Mattias Smidt

The War on Drugs slipper den 15. august deres længeventede anden fuldlængdeplade, Slave Ambient, men allerede nu kan du streame hele albummet.

The War on Drugs slipper den 15. august deres længeventede anden fuldlængdeplade Slave Ambient, men allerede nu kan du streame hele albummet via The Line of Best Fit.

Hvis du synes, at tonerne fra The War on Drugs lyder bekendte, er det måske, fordi du kommer til at tænke på en af 2011’s helt store gennembrudsmænd, Kurt Vile, som da også tidligere har slået sine folder i netop The War on Drugs. Pga. det tidligere bandmedlems solosucces er forventningerne til Slave Ambient ikke blevet mindre. Nok har The War On Drugs udgivet Future Weather-ep’en uden Kurt Vile, men det er bandets første hele album uden ham, men man må sige, at de ligesom Vile formår at videreføre den Springsteenske sangskrivertradition på meget fin vis.

Hør selv hele Slave Ambient her.

The War on Drugs er desuden koncertaktuelle den 20. september, hvor de lægger vejen forbi Loppen i København.

Skriv et svar