Nyheder

Hyperdub sender Kode9, Ikonika m.fl. til København

Skrevet af Mikkel Arre

Det bas-centrerede London-label Hyperdub præsenterer fem af sine kunstnere ved et show i slutningen af september.

Cooly G er taget på indkøb for at forberede sig til d. 30. september.

Nej, Burial kommer ikke.
Men hvis man ser bort fra det absolut største navns fravær, stiller London-selskabet Hyperdub særdeles stærkt op, når det fredag d. 30. september afholder en label-aften i Remisen Pumpehuset i København. Det fremgår af selskabets seneste nyhedsbrev.

Hyperdubs bagmand, Steve Goodman alias Kode9 – der tidligere i år udsendte albummet Black Sun – tager således Ikonika, Cooly G, Scratcha DVA og Morgan Zarate med. De har alle udgivet på selskabet i løbet af de seneste par år, og deres respektive udtryk eksemplificerer glimrende, at Hyperdub på én gang fokuserer målrettet på basmusik og spænder vidt.

Hyperdubs nyhedsbrev melder intet om, hvorvidt de fem kunstnere spiller live eller dj’er, ligesom der heller ikke er nogen melding om billetsalg og deslige.

Tilføjelse: Der er info om billetpris samt en tilføjelse til listen over optrædende på Facebook.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar